usturoi pentru un scalp sănătos

Usturoiul a fost folosit de mult pentru proprietățile sale antibacteriene, antifungice și antiinflamatorii pentru a menține scalpul sănătos. Ajută la reducerea riscului de cădere a părului și face părul gros și puternic. Este, de asemenea, un repelent natural pentru insecte. În plus, este bogat în vitaminele B-6 și C, seleniu și zinc, toate fiind vitale pentru un scalp sănătos. Ajută la prevenirea mătreții și mâncărimile și promovează creșterea părului, sporind în același timp strălucirea șuvițelor tale.

Sampon cu usturoi pentru scalp sanatos

Șamponul cu usturoi este o formulă pe bază de plante bogată în ierburi, uleiuri și extracte care stimulează foliculii de păr să se trezească din somn și să producă fire de păr mai sănătoase, mai puternice și mai lungi. Îndepărtează acumularea de ulei, murdărie și impurități de pe scalp. De asemenea, curăță porii înfundați care provoacă căderea părului și reduce ruperea șuvițelor. În plus, este îmbogățit cu uleiuri esențiale de rozmarin și arbore de ceai, ceea ce adaugă beneficiile sale. Are un miros revigorant și este potrivit pentru toate tipurile de păr, fie creț, drept sau loc.

Un alt beneficiu al șamponului cu usturoi este că poate ajuta la creșterea mai rapidă a părului, ceea ce este grozav pentru cei cu șuvițe care se răresc sau căd. De asemenea, poate ajuta la restabilirea strălucirii după albirea sau vopsirea părului. Este alcătuit din ingrediente naturale care hrănesc scalpul, promovează creșterea părului și opresc căderea părului.

Șampon cu usturoi pentru un scalp sănătos

Șamponul cu usturoi negru este un produs organic care este făcut cu extract de usturoi negru și alte uleiuri naturale pentru a hrăni scalpul, a promova creșterea părului și a preveni căderea părului. Îndepărtează speciile reactive de oxigen de pe scalp și ajută la creșterea circulației sângelui, care la rândul său stimulează foliculii de păr pentru a promova un păr mai gros, mai plin și mai voluminos.

Șamponul are, de asemenea, avantajul suplimentar de a fi non-toxic și natural, ceea ce înseamnă că nu vă va deteriora părul, așa cum fac majoritatea produselor chimice. Este potrivit pentru toate tipurile de păr și poate fi folosit zilnic.

Pentru a face un șampon de casă simplu și ieftin cu usturoi, amestecați o lingură de usturoi crud tocat cu două linguri de ulei purtător preferat (cum ar fi uleiul de măsline sau de cocos), apoi masați amestecul în scalp. Lăsați-l să stea pe păr timp de 10 până la 15 minute, apoi clătiți-l cu un șampon ușor. Repetați procesul de două ori pe săptămână pentru a vă menține scalpul sănătos și pentru a vă face părul să crească mai puternic. De asemenea, puteți încerca o mască de păr de casă amestecând părți egale de miere și tratamentul cu usturoi făcut în casă. Adăugarea de miere în amestec poate ajuta părul să arate mai strălucitor și mai strălucitor. Puteți păstra amestecul într-un borcan de sticlă sau într-o sticlă și îl puteți folosi ori de câte ori este necesar.